Tuesday, January 12, 2016

Terneuzense Boys wint jubileumeditie Soccer Zeeland

TERNZEUZEN - Terneuzense Boys heeft, net als vorig jaar, het zaalvoetbaltoernooi Soccer Zeeland gewonnen. In de 30e editie van het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi werd stadsgenoot Terneuzen in de finale met 2-1 verslagen.


In extremis

In de finale bleef het lang 0-0. In de eerste helft had Terneuzense Boys het meeste balbezit en kwam Terneuzen via Sinan Coban het dichtst bij de openingstreffer, maar gescoord werd er niet. In de tweede helft lukte dat wel. Can Kiran zette Terneuzen op voorsprong en leek zijn ploeg naar de zege te schieten, maar in extremis trokken "de Boys" toch nog aan het langste eind. Maarten van Hecke scoorde in de laatste minuut de gelijkmaker en in de slotseconden zorgde Len Eversdijk vanuit een vrije trap voor de winnende treffer.

Halve finales

In de halve finale was Terneuzense Boys te sterk voor RCS uit Oost-Souburg. De Zeeuws-Vlamingen wonnen met 4-0. De andere halve finale ging tussen Terneuzen en Zaamslag en die eindigde in 2-1 voor Terneuzen. De wedstrijd om de derde en vierde plaats werd gewonnen door Zaamslag. Het duel met RCS eindigde in 2-2, waarna Zaamslag de shoot-outs won met 3-2.

Terneuzense Boys wint jubileumeditie Soccer Zeeland Rating: 4.5 Posted by: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Total Pageviews